DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Altijd de laatste FC UTRECHT nieuwtjes ontvangen? Klik dan hier en maak ook nog kans op een SHIRT!!

Ben jij helemaal gek op je club en wil je kans maken op een wedstrijdshirt van jouw cluppie? Volg je trots dan snel op Facebook.com/UTRECHTRSS en zorg dat je bij de volgers zit! Het shirt zal dan onder de eerste 500 volgers worden verloot! Wij zoeken dagelijks de meest relevante nieuwtjes van jou trots bij elkaar. Absolute aanrader dus als je echte clubliefde hebt! LIKE of RETWEET dit ook en laat je vrienden het ook volgen! Want als we voor het einde van volgende maand 1000 LIKERS weten te bereiken, dan verloten we geen één maar twee shirts tegelijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *