DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

*SUPERTIP*: Maak een zeer GROTE KANS op het nieuwste ORANJE-SHIRT!!

Ben jij een echte supporter van het Nederlands Elftal en wil je het nieuwste shirt van Oranje winnen? Volg je trots dan snel op Facebook.com/OranjeRSS en zorg dat je bij de volgers zit! Het shirt zal dan onder de eerste 1000 volgers worden verloot! OranjeRSS zoekt dagelijks voor jou de meest relevante nieuwtjes bij elkaar over het Nederlands Elftal. Dit nieuws wordt zorgvuldig geselecteerd uit de meest betrouwbare bronnen. Absolute aanrader voor de echte voetballiefhebbers! LIKE of RETWEET dit ook en laat je vrienden het ook volgen! Want als we voor het einde van volgende maand 1500 LIKERS weten te bereiken, dan verloten we geen één maar twee shirts tegelijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *