DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

BIZAR!: Krijg vanavond 120 euro om in te zetten op de Europa League-wedstrijden! (NIET GOED, GELD TERUG!)

weddenVanavond worden er weer vele wedstrijden gespeeld in de Europa League. Zo is het om 19.00 uur onder andere KRC Genk – FC Thun en om 21.05 uur Chernomorets – PSV. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt, dan krijg je maar liefst tot 120 euro GRATIS op je eerste gedane storting! Per direct gestort! Op deze manier kun je dus gratis weddenschappen afsluiten en inzetten op je favoriete club(s)! Klik nu hier om je in te schijven en profiteer vandaag nog!

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker ComeOn voor de wedstrijd KRC Genk – FC Thun:

  • KRC Genk wint: 1,68
  • Gelijkspelletje: 3,55
  • FC Thun wint: 4,70

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker ComeOn voor de wedstrijd Chernomorets – PSV:

  • Chernomorets wint: 3,10
  • Gelijkspelletje: 3,30
  • PSV Eindhoven wint: 2,25

Mocht je dus een willen inzetten twee gelijkspelletjes na 90 minuten voetbal? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug. Als je hier je bonus voor gebruikt, dan zou je zomaar 120 x 3,55 x 3,30= 1405,80 euro kunnen winnen! En dit met een volkomen risicoloze weddenschap! PS: Als je nu een account aanmaakt dan krijg je er ook 10 gratis spins bij op een slotmachine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *