DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

WK KWALIFICATIE! Krijg 120 euro om GEHEEL GRATIS in te zetten op Nederland en Belgie! (Moet je echt checken!)

weddenAanstaande vrijdag worden er weer WK Kwalificatiewedstrijden gespeeld. Ook Belgie en Nederland komen in actie! Zij spelen tegen respectievelijk Kroatie en Hongarije. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het Nederlandse/Belgische wedkantoor van ComeOn! Als je nu bij hun een accountje aanmaakt, dan krijg je maar liefst tot 120 euro GRATIS WEDTEGOED op je eerste gedane storting! Per direct gestort! Op deze manier kun je dus gratis weddenschappen afsluiten en inzetten op je favoriete club(s)! Klik nu hier om je in te schijven en profiteer vandaag nog!

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker ComeOn voor de wedstrijd Kroatie – Belgie:

  • Kroatie wint: 2,40
  • Gelijkspelletje: 3,30
  • Belgie wint: 3,10

Hieronder ziet u de noteringen van bookmaker ComeOn voor de wedstrijd Nederland – Hongarije:

  • Nederland wint: 1,35
  • Gelijkspelletje: 5,00
  • Hongarije wint: 7,75

Mocht je dus een willen inzetten twee gelijkspelletjes na 90 minuten voetbal? Dan krijg je het dikgedrukte bedrag terug. Als je hier je bonus voor gebruikt, dan zou je zomaar 120 x 3,30 x 5,00= 1980 euro kunnen winnen! Uiteraard kun je ook bijvoorbeeld een tientje storten. Je zou dan 10 x 3,30 x 5,00= 165,00 euro winnen! En dit met een volkomen risicoloze weddenschap! Want je speelt dan met het tientje van ComeOn! (RISK FREE BET!) PS: Als je nu een account aanmaakt dan krijg je er ook 10 gratis spins bij op een slotmachine! Check de website nu en pak deze buitenkans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *