DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

WEDTIP: Klik hier voor een 50 euro GRATIS WEDDENSCHAP! (Ajax, Feyenoord, Genk, Zulte!)

Dit weekend worden er weer vele wedstrijden gespeeld. Feyenoord en Ajax komen vanavond in actie, net zoals KRC Genk en Zulte-Waregem. Wil jij deze wedstrijden op een nog leukere manier ervaren? Neem dan is een kijkje Bwin! Als je bij hun een account aanmaakt dan krijg je maar liefst 50 euro gratis wedtegoed! Het enige wat je moet doen is je in te schrijven en een storting te doen! Zij verdubbelen deze dan PER DIRECT met een extra 50 euro! Ook kun je dan voor de rest van je speelbare leven kijken naar de beschikbare live streams! Zo zenden ze wekelijks alle wedstrijden uit van o.a de Turkse Superliga, Bundesliga en de Primera Division. Wacht dus niet langer en Klik nu hier om je gratis in te schrijven! *Mocht je in BELGIE wonen? Maak dan hier een account aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *