Man met graafmachine passeert doelvrouw op bijzondere wijze (VIDEO)

Dit bericht bekijken op Instagram

Any football team needs a striker? ZLATAN STYLE! ⚽⚽⚽🔥🔥🔥 . . . . . . Assist: @serednitskiysergey Goalie: @stser_8 Video: @ritaternos #medverk #433 #433skills #football #kubota #zlatanibrahimovic #football #soccer #heavyequipment #cristianoronaldo #heavyequipmentnation #construction #excavator #экскаваторы #строительство #стройка #тяжелаятехника #tools #footballskills #streetfootball #footballmemes @wacker.neuson @heavyequipmentnation @yourconcretesource @dannydigger @international_operators @offhighwayexpo @diggersanddozers @conor_the_digger_driver @awesome_earthmovers #fifa #fifa19 #farming @farming_empire @iamzlatanibrahimovic @kubotausa @footballwave @oddsbible @overtimefc @foxdeportes @ohmygoal @calciatoribrutti @visubal @mailsport @spox.com #oddsbible#overtimefc#foxdeportes#ohmygoal#visubal #calciatoribrutti

Een bericht gedeeld door Medverk Allservice (@medverk) op

The post Man met graafmachine passeert doelvrouw op bijzondere wijze (VIDEO) appeared first on Voetbalsnafu.nl.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer