BREAKING: Jeroen Zoet per direct naar FC Utrecht

Jeroen Zoet verruilt per direct PSV voor FC Utrecht. De doelman wordt de rest van het seizoen gehuurd van de Eindhovenaren. Zoet raakte zijn basisplaats onlangs kwijt aan de Duitser Lars Unnerstall. “Jeroen heeft een geweldige staat van dienst voor PSV, maar is op dit moment niet zeker van een basisplaats. Hij heeft ons gevraagd […]

The post BREAKING: Jeroen Zoet per direct naar FC Utrecht appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
BREAKING: Jeroen Zoet per direct naar FC Utrecht

Jeroen Zoet verruilt per direct PSV voor FC Utrecht. De doelman wordt de rest van het seizoen gehuurd van de Eindhovenaren. Zoet raakte zijn basisplaats onlangs kwijt aan de Duitser Lars Unnerstall. “Jeroen heeft een geweldige staat van dienst voor PSV, maar is op dit moment niet zeker van een basisplaats. Hij heeft ons gevraagd […]

The post BREAKING: Jeroen Zoet per direct naar FC Utrecht appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer