DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Hij wilde een Feyenoord-kampioen naar Amsterdam halen’

Erik ten Hag heeft in het verleden geprobeerd om Eljero Elia naar Ajax te halen. Dit laat de voormalig vleugelflitser weten in ‘De Oranjekantine’, van het medium ‘Voetbalprimeur’.

Hij speelde in de zomer van 2019 met Istanbul Basaksehir een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Ajax van Erik ten Hag, dat enkele maanden eerder nog in de halve finale van de Champions League stond. “Ten Hag zei tegen mij: Ellie, ik ga je halen. Ik ga je echt halen. Maar ik zei: nee, dat kan niet meer. Ze maken me dood”, lacht de dertigvoudig international, die een verleden bij Feyenoord heeft, in De Oranjekantine.

Ten Hag en Elia werkten bij Twente al samen. “Hij is de beste coach die ik ooit heb gehad”, stelt de linksbuiten, die ook terugblikt op de interesse van Tottenham, Arsenal en de keuze van Ajax voor Miralem Sulejmani. Hij verruilde de Tukkers uiteindelijk voor Hamburger SV.

Het bericht ‘Hij wilde een Feyenoord-kampioen naar Amsterdam halen’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *