DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Ronald Koeman met de grond gelijk gemaakt’

Johan Derksen snapt niet dat Ronald Koeman onlangs zo streng uithaalde richting Frenkie de Jong en diens werkgever FC Barcelona.Volgens ‘De Snor’ waren zijn argumenten namelijk nergens op gebaseerd.

Hij was dit seizoen een tijdlang geblesseerd. Tijdens het duel met Real Madrid besloot Barcelona De Jong voor de leeuwen te gooien, maar nog in de eerste helft liep hij opnieuw een enkelblessure op. Hij is daardoor niet op tijd hersteld om aan het Europees kampioenschap deel te nemen.

Koeman vond dat Barcelona veel meer geduld had moeten hebben, maar Derksen is het daarmee oneens. Bij Vandaag Inside Oranje wijst hij erop dat Barcelona het volste recht had om het nodige risico te nemen, wetende dat er zo’n belangrijke wedstrijd voor de deur stond.

“Hij gaat eerst af zitten geven op Barcelona, want hij zei dat het onverantwoord was om hem te laten spelen”, stelt Derksen. “Daarna kreeg Frenkie op zijn donder, omdat hij zelf ook had moeten bedenken dat hij niet kon spelen. Maar hij vergeet dat Barcelona die jongen betaalt.”

“Frenkie is een loyale werknemer. Barcelona heeft hem nodig, dus stelt hem op als hij fit verklaard is. Koeman is alleen maar ontevreden om zijn eigen ego.” Volgens Derksen ligt het er maar net aan welke rol iemand heeft. “Als hij clubtrainer is, zegt hij precies hetzelfde. Ik vond het zó hypocriet.”

Het bericht ‘Ronald Koeman met de grond gelijk gemaakt’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *