DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Ronald Koeman weet het zelf ook niet meer’

Johan Derksen verwacht niet dat het Nederlands elftal ver op het EK zal gaan komen. Volgens hem is de selectie niet goed genoeg om een serieuze rol van betekenis te spelen.

“Ons team staat bol van de doorsnee voetballers”, begint Derksen bij Vandaag Inside Oranje. “We hebben heel veel spelers van buitenlandse clubs die daar of mislukt zijn of geen vaste plaats hebben. We hebben niet één echte vedette die er bovenuit steekt.”

René van der Gijp is het daar niet mee eens. Hij noemt Virgil van Dijk, maar Derksen ziet het anders. “Die vind ik ook op zijn retour. We hebben twee routiniers, Wijnaldum en Blind, die niks meer toevoegen. En als de spits, Memphis, niet scoort, dan komt Brobbey of Wout Weghorst erin. Dat is een teken dat de coach het niet meer weet. Maar ik hoop dat ze Europees kampioen worden, want dat is goed voor de sfeer in dit land.”

Het bericht ‘Ronald Koeman weet het zelf ook niet meer’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *