DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Spaanse club wil toeslaan voor transfervrije PSV-speler’

Celta de Vigo wil deze zomer uitpakken met de komst van Patrick van Aanholt. Sinds 2023 speelt hij op huurbasis voor de Eindhovenaren, maar loopt deze zomer transfervrij uit zijn contract bij Galatasaray.

keerde in de winterstop van het seizoen 2022/23 na ruim vijftien jaar terug bij PSV, waar hij tussen 2005 en 2007 in de jeugdopleiding speelde. In zijn eerste half jaar bij de Eindhovenaren was de negentienvoudig Oranje-international eerste keuze op de linksbackpositie, maar afgelopen seizoen gaf Peter Bosz de voorkeur aan Sergiño Dest. In een reserverol mocht Van Aanholt toch nog dertien keer als basisspeler opdraven en kwam hij in totaal tot 31 duels (1 goal, 1 assist).

Van Aanholt kan zijn carrière nu vervolgen bij Celta de Vigo, dat hem voor volgend seizoen heeft geïdentificeerd als versterking voor de defensie. De Spaanse middenmoter is naarstig op zoek naar een nieuwe linksback, zo schrijven regionale media en is naar verluidt bezig een contractvoorstel voor te bereiden voor Van Aanholt.

Het bericht ‘Spaanse club wil toeslaan voor transfervrije PSV-speler’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *