DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

Tip voor Feyenoord: ‘Zou ik nooit voor dat bedrag laten vertrekken’

Feyenoord zou Calvin Stengs niet voor twaalf miljoen euro moeten laten gaan. Dit is de mening van journalist Mike Verweij. In zijn ogen kunnen de Rotterdammers namelijk veel meer voor hem vangen.

“Ze hebben nu natuurlijk die Hadj (Anis Hadj-Moussa, red.) gekocht”, begint Valentijn Driessen wanneer de transfer van Stengs aan bod komt in de podcast Kick-off van De Telegraaf. “Je hebt in feite al een vervanger gehaald, alleen de bedoeling was om die langzaam te brengen. Dan kun je dat beter achter Stengs doen. Maar als er zoveel geld wordt geboden voor iemand die je relatief goedkoop hebt binnengehaald, kan ik me voorstellen dat je uit bedrijfsmatig oogpunt ja zegt, omdat je binnen je selectie en ook nog wel spelers haalt waarvan je denkt dat je het op kunt vangen. Maar dat is natuurlijk de vraag. Je moet er niet veel zwakker van worden. Het is wel een van de weinige creatieve spelers bij Feyenoord die je heel hard nodig had na het vertrek van Kökçü. Een heel ander type speler, maar wel creativiteit.”

Volgens Verweij moet Feyenoord Stengs absoluut niet verkopen voor een bedrag van twaalf miljoen euro. “Als je een speler hebt die zo dicht tegen het Nederlands elftal aan zit, zou ik die nooit voor twaalf miljoen euro laten vertrekken. Tegen Gibraltar speelde hij en scoorde hij drie keer en voor hetzelfde geld had Koeman Stengs wel opgeroepen als één van de vervangers. Volgens mij hebben ze zes of zeven voor hem betaald. Als je een speler als Stengs hebt, en ik vind dat echt een prima voetballer, die zou ik echt niet zo laten gaan.”

Het bericht Tip voor Feyenoord: ‘Zou ik nooit voor dat bedrag laten vertrekken’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tip voor Feyenoord: ‘Zou ik nooit voor dat bedrag laten vertrekken’

Feyenoord zou Calvin Stengs niet voor twaalf miljoen euro moeten laten gaan. Dit is de mening van journalist Mike Verweij. In zijn ogen kunnen de Rotterdammers namelijk veel meer voor hem vangen.

“Ze hebben nu natuurlijk die Hadj (Anis Hadj-Moussa, red.) gekocht”, begint Valentijn Driessen wanneer de transfer van Stengs aan bod komt in de podcast Kick-off van De Telegraaf. “Je hebt in feite al een vervanger gehaald, alleen de bedoeling was om die langzaam te brengen. Dan kun je dat beter achter Stengs doen. Maar als er zoveel geld wordt geboden voor iemand die je relatief goedkoop hebt binnengehaald, kan ik me voorstellen dat je uit bedrijfsmatig oogpunt ja zegt, omdat je binnen je selectie en ook nog wel spelers haalt waarvan je denkt dat je het op kunt vangen. Maar dat is natuurlijk de vraag. Je moet er niet veel zwakker van worden. Het is wel een van de weinige creatieve spelers bij Feyenoord die je heel hard nodig had na het vertrek van Kökçü. Een heel ander type speler, maar wel creativiteit.”

Volgens Verweij moet Feyenoord Stengs absoluut niet verkopen voor een bedrag van twaalf miljoen euro. “Als je een speler hebt die zo dicht tegen het Nederlands elftal aan zit, zou ik die nooit voor twaalf miljoen euro laten vertrekken. Tegen Gibraltar speelde hij en scoorde hij drie keer en voor hetzelfde geld had Koeman Stengs wel opgeroepen als één van de vervangers. Volgens mij hebben ze zes of zeven voor hem betaald. Als je een speler als Stengs hebt, en ik vind dat echt een prima voetballer, die zou ik echt niet zo laten gaan.”

Het bericht Tip voor Feyenoord: ‘Zou ik nooit voor dat bedrag laten vertrekken’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *