DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Ajax stelt opvallende transfersom vast voor Borna Sosa’

Borna Sosa mag zich in de belangstelling heugen van de Europese topclub Napoli. Afgelopen zomer maakte hij de overstap van het Duitse VFB Stuttgart naar Ajax.

Hij veroverde in Amsterdam geen basisplaats, toch zou Ajax niet zomaar mee willen werken aan een vertrek. Dat blijkt wel uit de enorme vraagprijs voor de linksback: maar liefst 10 miljoen euro. Dat meldt CalcioNapoli. In september 2023 betaalde Ajax nog 8 miljoen euro voor de EK-ganger.

De 26-jarige Sosa kwam dit seizoen tot 25 duels voor Ajax, maar mag uitkijken naar een nieuwe club. De Kroaat is echter niet de enige Mislintat-aankoop die mag vertrekken uit Amsterdam. Onlangs schetste Ajax-watcher Mike Verweij in De Telegraaf dat slechts drie aankopen van de Duitser aan mogen blijven. Dat zou gaan om doelman Diant Ramaj en middenvelders Branco van den Boomen en Sivert Mannsverk.

Het bericht ‘Ajax stelt opvallende transfersom vast voor Borna Sosa’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *