DAGELIJKS ALLE FC UTRECHT NIEUWSTJES VOOR JOU VERZAMELD!

‘Peperdure Ajax-flop kan overstap maken naar Wolves’

Josip Sutalo staat in de belangstelling van het Engelse Wolverhampton Wanderers. Dit weet de Engelse transferjournalist Ben Jacobs te melden.

Wolves verloor deze week met Max Kilman een belangrijke schakel. De stopper vertrok voor ongeveer 47 miljoen euro naar West Ham United. In de zoektocht naar een opvolger is Wolves uitgekomen bij een tweetal: David Carmo (FC Porto) én Sutalo.

Over laatstgenoemde is onlangs discussie gevoerd op de burelen op Molineux. Daar is geconcludeerd dat de Kroatische verdediger, die met zijn land actief was op het EK in Duitsland, ongeveer vijftien miljoen euro moet kosten. Van een officieel bod is op dit moment echter nog geen sprake. Het is ook niet duidelijk of Wolves de voorkeur geeft aan Carmo of Sutalo.

Duidelijk is wel dat Ajax deze transferwindow eerst een aantal spelers moet verkopen, alvorens het zelf geld kan spenderen. Sutalo kwam afgelopen zomer voor ongeveer 21 miljoen euro over van Dinamo Zagreb, maar maakte (net als veel van zijn teamgenoten) geen sterke indruk.

Het bericht ‘Peperdure Ajax-flop kan overstap maken naar Wolves’ verscheen eerst op Voetbalvisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *